Reklama
 
Blog | [email protected]

Nepodléhejme zoufalství! Pěstujme důvěru! Budeme ji potřebovat

Před staletími předpovězená velká očista nastala! Všechno, co na nás v poslední době dopadá, je toho svědectvím. Dění na zemi prudce sevřelo jako voda v hrnci. A sevřelo proto, že naši planetu zasahuje zvýšená záře Pánova Světla.

Tak, jako v záři slunce a v horku léta dozrává na polích všechno ke sklizni, stejně tak v záři Světla Nejvyššího v nadcházející očistě dozrává vše, co se nachází na zemi. Pšenice i plevel! To, co je v lidech dobré, ale také to, co je v nich špatné! Negativní dění, související s pandemií, válkou, sankcemi, inflací a nastupujícím nedostatkem je svědectvím toho, čeho je na zemi v lidských duších více.

Všechno, co tu bylo doposud a co ještě před pandemií relativně fungovalo, se začíná hroutit. Šíří se strach, spoutávající a paralyzující lidské duše. Strach z pandemie, strach z války, strach z inflace, strach z nedostatku a strach z budoucnosti.

Alternativní zdroje informují o nejrůznějších nečistých zákulisních tazích mocných a o tom, kam chtějí přivést náš svět, co vede k dalším obavám, k depresi, deziluzi a bezvýchodnosti. Lidé jsou vším tím negativním až tak zastrašení, že ztrácejí to nejdůležitější. Víru v dobro a v jeho vítězství.

Třeba si však uvědomit, že je to vyvoláno zvýšeným tlakem Pánova Světla, které vynáší na povrch vše negativní, co bylo dosud skryto. Kvůli tomu, že jsme špatně a nesprávně žili, přicházejí těžké dny, jaké naše země ještě nezažila přesně tak, jak to bylo předpovězeno před staletími.

Kvůli tomu, že naše hodnotové směřování bylo nesprávné, že jsme uznávali pouze hodnoty materie a ignorovali hodnoty ducha, morálky a ctností, způsobuje zvýšený tlak soudícího paprsku Pánova Světla katastrofu.

Třeba ale bezpodmínečně vědět, že spolu s paprskem Světla, vyvolávajícím vinou nesprávného života lidí na zemi neštěstí za neštěstím, obsahuje zároveň tento paprsek zvýšenou míru Boží pomoci. Proto nemá nikdo propadat strachu, obavám, depresi, úzkosti a bezvýchodnosti, když se začne vše kolem nás hroutit ještě více a ještě intenzivněji, než se hroutí dnes.

Zhroucení falešného, špatného a nesprávného je totiž hlavním cílem! Má se definitivně a s konečnou platností zhroutit všechno staré a špatné, a má zůstat jen to správné a dobré, jako zdravý základ pro zcela novou a lepší kvalitu života na zemi. Má se zhroutit staré a špatné kolem nás i v nás samotných, protože přáním našeho nebeského Otce je, aby bylo všechno nové.

Čekají nás krušné chvíle, jaké naše země ještě nezažila. Dokonce i živly země a všechny přírodní síly se obrátí proti lidem, kteří neuvěřitelně ubližovali celému přírodnímu světu. Na příkaz Boží začnou pustošit to staré a špatné, aby vytvořily základ pro nové a lepší.

Vězme však, že ve stejném paprsku Pánova Světla, který toto všechno způsobí a vyvolá, budou zároveň přicházet i obrovské Boží pomoci, jaké naše země ještě nezažila. Každý z lidí bude obklopen pomocemi tak, jako nikdy předtím! Stačí mu jen po nich sáhnout a využít je.

Toto však budou moci učinit pouze ti, kteří budou mít důvěru v Pána. Kteří budou mít důvěru v Boha a v jeho pomoc a ochranu.

Důvěra v Hospodina se stane zázračným klíčem od brány k pomocím, rovnajícím se zázrakům! Skrze pevnou důvěru ve Stvořitele ukáže vševládný Bůh lidstvu na zemi svou moc a sílu! Všechno bude možné překonat s důvěrou v Pána! S podporou a pomocí jeho síly a moci.

Lidé, kteří budou mít důvěru ve Stvořitele, se budou podobat skalám v rozbouřeném moři, stojícím pevně a neochvějně, i když se kolem nich bude všechno tříštit a hroutit. Neuhnou ani o krok a nic se jim nestane, protože budou mocně drženi rukama Božích pomoci skrze jejich vlastní silnou důvěru v Nejvyššího.

A touto svou důvěrou budou pomáhat lidem kolem sebe, kteří ji ještě nebudou mít, a proto budou propadat zoufalství. Zoufalství, vyrůstajícímu z poznání, že vše čemu dosud věřili a o co se snažili je bezcenné. Že je to prázdné a pomýlené, protože se to neopíralo o Boží Vůli a moc. A proto to propadne zkáze! Bude to zničeno do základů, aby se mohlo začít budovat na nových základech.

Důvěra v Pána! To je tím, čemu se je dnes třeba učit a co je třeba začít urychleně budovat, protože bez této důvěry se bude moci člověk v nadcházejících dnech jen těžko obejít. Jen v ní bude spočívat pomoc a jen v ní bude spočívat ochrana.

V důvěře v Pána má být již nyní urychleně budováno naše polepšení a zahájena naše cesta ke světlejšímu, čistšímu a spravedlivějšímu, abychom se ve chvílích soužení stali hodni Boží pomoci.

Nebojme se proto a s odvahou kráčejme do příštích dnů, protože do železných zákonů našeho stvoření je zlatými písmeny vryto, že když bude nouze nejvyšší, bude pomoc Boží člověku nejblíže. Svou pevnou důvěrou v Pána budeme moci jako zázračným klíčem otevřít bránu ke všem nachystaným Božím pomocím, které nás budou obklopovat.

Hle, blíží se doba, ba už je tady, kdy ti, kteří se dnes domnívají že mají všechno, jen ne důvěru v Pána s hrůzou poznají, že nemají nic. A ti, kteří budou mít málo. nebo vůbec nic, jen pevnou důvěru v Pána pochopí, že mají všechno. Že mají to jediné a nejdůležitější, co jim umožní duchovně přežít v nejtěžší době, jakou země ještě nezažila.

S důvěrou v Hospodina jsme již nyní vítězi a děti Světla! Bez této důvěry je však blízko náš pád a naše záhuba v náručí temnoty.

Reklama